Καλώς Ήρθατε στο Acrothea Apartments

[smartslider3 slider=2]

Στο κέντρο του Όρμου Παναγιάς, στην άκρη της πλατείας, στον 1ο όροφο βρίσκεται το Acrothea Apartments  με εκπληκτική θεά στο γραφικό λιμανάκι.

[smartslider3 slider=3]

Όρμος Παναγιάς

Ο Όρμος Παναγίας, είναι το λιμάνι του Αγίου Νικολάου, από τον οποίο απέχει 4 χιλ. Το όνομά του το οφείλει στο ναό της Παναγίας, ο οποίος υπάρχει εκεί από τα βυζαντινά χρόνια. Στο λιμάνι υπάρχουν καταστήματα, εστιατόρια και ψαροταβέρνες, όπου έχουν πάντα φρέσκο ​​ψάρι.

Η παραλία Τρανή Αμμούδα είναι για πολλούς λόγους μια από τις ομορφότερες παραλίες της Σιθωνίας, που έχουν βραβευτεί με  γαλάζια σημαία.

Ο χώρος είναι πολύ ήσυχος, ιδανικός για όσους αναζητούν πραγματική χαλάρωση, χωρίς αναταραχή και κίνηση, ιδανική για ζευγάρια και οικογένειες με παιδιά που θέλουν μια τέλεια παραλία κοντά στον τόπο όπου διαμένουν. Επίσης  η τοποθεσία ενδείκνυται για να εξερευνήσετε τις παραλίες της Σιθωνίας. Εκτός από τα φρέσκα ψάρια, θα πρέπει να δοκιμάσετε και κονιάκ, τσίπουρο, εγχώριο μέλι και λάδι.

Όταν έρχεστε στον Όρμο Παναγιάς θα πρέπει αναμφισβήτητα να χρησιμοποιήσετε την ευκαιρία για να δείτε το Άγιο  Όρος. Επιπλέον από τον Όρμο Παναγιάς μπορείτε να επισκεφτείτε και την Αμουλιανή το  νησί της Χαλκιδικής. Τέλος δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία για μια επίσκεψή  στο χωριό του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται κοντά στον Όρμο Παναγιάς, γνωστό για την καλοδιατηρημένη αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα, τους στενούς πλακόστρωτους δρόμους και τις ωραίες ταβέρνες.